Qv7c8m14tuogwghlf1az

Ingyenes Útmutató a Minimalizmushoz

Az egyszerű valóban nehezebb?

Trendi vagy hasznos?

A minimalizmusról a legtöbb embernek egy lakberendési stílus jut eszébe: letisztultság, 2- 3 semleges szín variálása, amik visszaköszönnek a dekorációkban, bútorokban. A színei általában a fekete, fehér, natúr színek, szürke és barna árnyalatok. Egyeseknek tökéletes, másoknak inkább rideg.

A Minimalizmus tanfolyamunkon most nem a lakberendezési stílusról tanítunk új dolgokat, hanem az élet minden olyan területéről, ahol használhatod a minimalizmust. Legyen az a pénzügyi életed, az otthonod, a gardróbod, az ételed.Miről szól a Minimalizmus tanfolyam?

A tanfolyam keretein belül útmutatást adunk ahhoz, hogy hogyan érheted el a minimalizmus pozitív hatásait, és építheted be a mindennapjaidba. Hidd el, a megoldások egyszerűek, néha el sem hiszed, mennyit számítanak ezek az apróságok!

A tanfolyam végén teljesíthető kihívások elé állítunk, amivel elérheted a minimalizmus pozitív hatásait - azt tanácsoljuk, próbáld meg! Nem baj, ha nem sikerülnek majd elsőre, senki nem születik ezzel a tudással!Kiknek ajánljuk a Minimalizmus tanfolyamot?

  • Azoknak, akik úgy érzik, hogy túl sok helyen próbálnak helyt állni, és rendszereznék a gondolataikat
  • Akik szeretik a svéd/dán minimalizmus életérzését és lakberendezési stílust, így szívesen megismerkednének vele közelebbről is


Oktató


The Bright Academy
The Bright Academy

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

- Több mint 100 tanfolyam
- Több mint 70.000 elégedett hallgató
- OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
- 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!Kezdd el most!