O2eptab5tcys7jm6rqjt

Ingyenes Zero Waste útmutató

Mit is jelent a hulladékmentesség?

Mi az a Zero Waste, vagyis hulladékmentesség?

Bár a mentesség szó a hulladékmentességben azt sugallja, hogy a mozgalom célja a háztartási szemét teljes megszüntetése, hogy a hulladéktárolókba egy gramm szemét se kerüljön. A hulladékmentesség támogatóinak többsége elismeri, hogy teljesen hulladékmentesen élni szinte lehetetlen.

Ez az oka annak, hogy a legtöbb embernek megvalósíthatóbb célja van: a lehető legközelebb jutni a teljes mentességhez.Ebben a tanfolyamhoz utóbbihoz nyújtunk segítséget tippjeink és trükkjeink segítségével, valamint szeretnénk megmutatni, hogy hogyan tudod lecserélni az egyszer használatos papír és műanyag csomaglásokat. Legtöbbjét te magad is elkészítheted otthon, ami remek kikapcsolódás vagy családi program is lehet! Helységenként sorra vesszük, mi az, aminek a cél szempontjából mennie kell, és hogyan tudod környezetbarát alternatívákkal helyettesíteni.Kiknek ajánljuk a Zero Waste, vagyis hulladékmentesség útmutatónkat?

  • Azoknak, akik már elvégezték a Tudatos Jelenlét tanfolyamunk első és második részét vagy az Útmutató a minimalizmushoz tanfolyamunkat, és szeretnének jobban elmélyedni a tudatos életmód témában.
  • Akik már elkezdték a környezetbarát otthonuk kialakítását, de még úgy érzik, van min javítani
  • Akik egyre nagyobb részt szeretnének vállalni a környezetvédelemben
  • Akiket igazán érdekel a bolygónk sorsa


Oktató


The Bright Academy
The Bright Academy

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

- Több mint 100 tanfolyam
- Több mint 70.000 elégedett hallgató
- OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
- 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!Kezdd el most!