Tcwex77jqpe6pmovkctb

Java Programozás Tanfolyam Kezdőknek

Az egyik legelterjedtebb programozási nyelv!

   Megnézem a Videót

Egy igazi hiányszakma!

Ha végignézünk a Magyarországon jelenleg betöltetlen állásokon, azt láthatjuk, hogy jelentős részük informatikai vonatkozású, ezen belül is a legjobban Java programozókat és szoftverfejlesztőket keresnek a cégek. Nincs annyi programozó, mint amennyi betöltendő pozíció, így a munkaerőhiány miatt egyre kevésbé fontos a végzettség, és ami számít, az a megfelelő tudás. Ráadásul a multinacionális nagyvállalatok egyre több és több pénzzel jutalmazzák azokat a szakembereket, akik ismerik és tudják használni a Java nyelvet. Jelenleg minden feltétel együtt áll a munkaerőpiacon, miért is hagynád ki ezt a nagyszerű lehetőséget?

JAVA PROGRAMOZÁS

Ki ne szeretné saját maga beosztani a munkaidejét? Ebben a szakmában ezt is megteheted. Nem ritka, hogy távmunkában, rugalmas munkaidőben dolgozhatsz, hiszen egy laptopon kívül nincs is szükséged más eszközre. Az interneten akár külföldi távmunkákat is vállalhatsz, így dolgozhatsz a világ bármely pontjáról.


Kinek ajánljuk a Java programozás tanfolyamot?

 • Csapatjátékos vagy? Vagy inkább egyedül vinnél végig projekteket, hogy csak a tiéd legyen a sikerélmény? Bármelyik lehetőséget választhatod, ebben is nagy szabadságod lehet.
 • Kreatív vagy és szeretsz változatos problémákat megoldani? Kiélheted ezen ambícióidat is, hiszen a programozás valójában egy kreativitást igénylő, alkotó folyamat.
 • Ha érdekel a mobil applikációk fejlesztése is, jó hírem van! Az Androidos eszközökre Java nyelven lehet fejleszteni alkalmazásokat.Miről fogsz tanulni a Java programozás tanfolyamon?

 • Az egyik legelterjedtebb programozási nyelv alapjairól
 • Az objektumorientált paradigmáról, ami manapság a leggyakrabban használt programszervezési módszer
 • Általános elvekről, ami konkrét nyelvtől függetlenül is hasznosítható tudást ad
 • Mintákról, "jó gyakorlatokról", melyek alkalmazásával jó minőségű programot tudsz írni
 • Automatikusan futó tesztek készítéséről, amivel letesztelheted az alkalmazásod


Követelmények

 • Semmilyen programozói előismeret nem szükséges (de nem hátrány, ha alapszinten tudod használni a számítógépedet :))
 • Egy számítógép, stabil internetkapcsolattal
 • A szükséges programokat, eszközöket a kurzus során telepítjük, konfiguráljuk


A tanfolyam elvégzéséről hivatalos online igazolást/oklevelet állítunk ki!


Oktató


The Bright Academy
The Bright Academy

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

- Több mint 100 tanfolyam
- Több mint 70.000 elégedett hallgató
- OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
- 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!Kezdd el most!